Eberly

Austin, Texas

Eberly is inspired by sources both lofty and humble, marrying a salvaged bar from the storied Cedar Tavern in Greenwich Village with the open plan of a former print shop. Working within a raw context of concrete and glass, Clayton & Little and interior designer Mickie Spencer divided the shell into three distinct environments: the restored “Cedar Tavern,” the mod “Café,” and the book-filled “Study.” Based on English greenhouses, the Study serves as a coffee shop during the day, filling the building core with natural light, and as an extension of the Tavern at night with glowing openings to the adjacent courtyard and roof-top bar.

Project Team:
ArchitectureClayton & Little
Interior DesignWIT, Mickie Spencer
General Contractor: ICON Design + Build
Steel Work in the Study: Steel House MFG

Awards:
2018 AIA Austin Design Award

Photography:
Merrick Ales

Eberly

Details